حرکت اساسا با زندگی انسان عجین گشته و زندگی بدون حرکت قابل تصور نیست. هراکلیتوس در این خصوص می گوید: همانطور که آهن بر اثر بی استفاده ماندن زنگ می زند، بی حرکتی نیز قوت روح را از بین می برد. امروزه علم در همه جنبه ها پیشرفت چشمگیری دارد و تربیت بدنی و ورزش نیز که علمی گسترده و پیشرفته تلقی می شود از این قاعده مستثنا نیست. هنگام صحبت از ورزش عموما مفاهیم توپ، سوت و تور در ذهن تداعی می شود، اما باید توجه داشت که ورزش فراتر از اینهاست و آن دسته از ملتها که از راههای علمی به ورزش نزدیک شده اند، به بالاترین حد از درجات موفقیت رسیده اند. در حال حاضر، در جامعه ورزشی ما چنین احساس می شود که تنها راه دستیابی به مراحل عالی پیشرفت و شکوفایی استعدادهای حرکتی و ورزشی علم و پژوهش است و آینده ورزش متعلق به کسانی خواهد بود که در جستجوی تازه ها و یافته های علمی باشند.
از سوی دیگر، یکی از عوامل بسیار مؤثر توسعه و پیشرفت علم ورزش، شناخت بهتر بدن و چگونگی عملکرد آن است. همچنین اگر فعالیتهای جسمانی بر مبنای صحیح و با اصول و موازین علمی انجام نشوند، نه تنها مثبت و مفید نخواهند بود، بلکه نتیجه معکوس داشته، زندگی انسان را به مخاطره نیز می اندازند. به عبارت دیگر، با تقویت صحیح و اصولی دستگاه عضلانی - اسکلتی می توان از بروز بسیاری از دردهای کمر و دیگر ناراحتیهای بدن پیشگیری کرد. از این رو برای به حداکثر رساندن کارایی و کاهش نتایج نامطلوب، باید بدن انسان به طور کامل شناخته و بررسی شود.
از نظر علمی، ورزش دارای گرایشهای مختلفی است که برخی از این گرایشها عبارت اند از: فیزیولوژی و طب ورزشی، روانشناسی ورزش، رشد و تکامل و یادگیری مهارتهای حرکتی، تغذیه ورزشی، آسیب شناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی و حرکت شناسی. جنبه اخیر، شاخه ای از علم تربیت بدنی و ورزش است که با حرکات بدن سروکار دارد و به نوبه خود از آناتومی، فیزیولوژی و فیزیکی استفاده می کند. و حرکت شناسی ساختاری نیز به مطالعه و بررسی عضلات، به همان صورتی که در علم الحركات بررسی می شوند، می پردازد. در این علم، ساختمانهای عضلانی و همچنین اسکلتی مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.
اساتید و دانشجویان رشته تربیت بدنی، مربیان و معلمان تربیت بدنی و ورزش، مربیان بدنسازی و پرورش اندام، فیزیوتراپیستها، آناتومیستها، پزشکان و سایر افرادی که به نحوی با رشته تربیت بدنی و تفریحات سالم سرو کار دارند باید اطلاعات و دانش کافی در مورد تمام گروههای مختلف عضلانی داشته باشند، زیرا آنها می توانند نحوه صحیح انجام تمرینات انعطاف پذیری، تقویتی و حفظ اندامهای مختلف بدن را به دیگران بیاموزند. کتاب حاضر، از این نظر دارای اطلاعات غنی و مفیدی است.| و در واقع، این کتاب تألیف دکتر کلم تامپسون فقید است که بعد از او دکتر آر. تی. فلوید آن را اصلاح و تجدید چاپ کرد. تنوع منابع و مطالب جدید علمی و عملی در چاپ جدید نسبت به چاپهای قبلی، قابل استفاده بودن آن برای دانشجویان سطوح مختلف تحصیلی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی و همچنین برای مربیان پرورش اندام، فیزیوتراپیستها و کاربرد عملی مطالب آن توسط معلمان و مربیان تربیت بدنی، از جمله عوامل انتخاب کتاب حاضر برای ترجمه بوده است. یکی از ویژگیهای بارز و قابل توجه این کتاب، سؤال برانگیز بودن مطالب آن است. به این صورت که، مطالب کتاب به گونه ای عنوان شده که ذهن خواننده را به فعالیت واداشته، او را از حالت منفعل و پذیرنده محض بودن دور نگاه می دارد.