اقتصاد کلان از جمله درسهایی است که در بسیاری از رشته های مهم دانشگاهی در شاخه علوم انسانی تدریس می شود. در زمینه درس اقتصاد کلان کتابهای بسیار خوبی در کشور انتشار یافته و از بسیاری از آنها در این کتاب استفاده شده که نام هر یک، در منابع پایانی ذکر گردیده است؛ ولی از آنجا که اغلب کتاب های منتشره در کشور برای دانشجویان رشته اقتصاد تنظیم شده، و جای کتابی که به زبان ساده، اقتصاد کلان را به دانشجویان معرفی کند خالی است. فقدان چنین کتابی، نویسنده را بر آن داشت تا اقدام به تدوین اقتصاد کلان به زبان ساده نماید. بدین جهت، در این کتاب تلاش شده است تا مطالب غامض اقتصاد کلان به زبان بسیار ساده بیان شود. این ساده سازی، در ضمن تدریس این درس، به مدتی بیش از 4 سال به طول انجامید.
مطالب این کتاب برای دانشجویان دوره های کارشناسی رشته های مدیریت، حسابداری، مهندسی صنایع، اقتصاد و مانند آن و همچنین برای دوره های کاردانی رشته های فوق الذكر تنظیم شده است.
این کتاب مشتمل بر هشت فصل است. فصل اول به قلمرو و اهميت اقتصاد کلان می پردازد. فصل دوم نحوه اندازه گیری متغیرهای مهم در اقتصاد کلان را معرفی می کند. فصل سوم دانشجویان را با طرف عرضه و تقاضا در اقتصاد کلان آشنا می سازد. فصل چهارم با استفاده از الگوی کینزی، نحوه اثرگذاری عناصر تشکیل دهنده تقاضای کل بر درآمد ملی را نشان می دهد. فصل پنجم اثر دخالت دولت در اقتصاد کلان را مورد بررسی قرار میدهد و دانشجویان را با اقتصاد باز آشنا می سازد. فصل ششم نظریه بهره در بازار پول را معرفی می کند. فصل هفتم با استفاده
از الگوی IS - LM به ارزیابی سیاستهای پولی و مالی در اقتصاد کلان می پردازد. و در فصل آخر، با بررسی مبادله بیکاری و تورم در قالب منحنی فیلیپس، دانشجویان با این مسئله آشنا می شوند که در اقتصاد کلان در بسیاری از موارد، امکان دسترسی همزمان به اهداف میسر نمی شود.