بسیاری از شرکت ها و بنگاه های اقتصادی؛ به ویژه گروه های پیش رو، موفق و مطرح در حیطه های بازاریابی و جستجوی راهکارها، عوامل و ابزارهایی جهت بهبود عملکردها و دستیابی به موفقیت های بیشتر هستند.
اگر بازاریابی را چاره یابی و پاسخگویی به نیازها و نیازمندان در شرایط گوناگون بازار بدانیم، وظیفه بازاریابان یافتن چاره ها و پاسخهای مناسب برای ماندگاری، توسعه و پیشرفت است.
کتاب «راهنمای برنامه بازاریابی» کاملا جنبه کاربردی و اجرایی داشته و راه بهبود عملکرد و موفقیت را به سادگی معرفی می کند. این کتاب به دلیل ترجمه روان و مطالب بسیار عمیق و آموزنده در حیطه بازاریابی می تواند جاذبه بیشتری در مخاطب و مشتری ایجاد نماید و بی تردید این آگاهی در علوم بازاریابی ماندگار است, و در عصر حاضر مطالب این کتاب جزو ضروریات بازاریابی می باشد.
بیشتر برنامه های بازاریابی مشکل مشترکی دارند. این برنامه ها به جای ایفای نقش حیاتی خود؛ یعنی هدایت اقدامات شرکت برای رسیدن به هدف بیان شده، فقط برای برطرف کردن نیاز شرکت به سند بایگانی تبدیل شده و در آرشیو شرکت نگه داری می شوند. در نتیجه، اغلب برنامه های بازاریابی، تحلیل های گسترده مسائل و لیست فعالیت ها را جایگزین اقدامات واحد می کنند. نداشتن منطق و انسجام درونی، منشاء اقداماتی است که به شرکت برای رسیدن به اهداف استراتژیک کمکی نمی کند.
کتاب «راهنمای کاربردی تدوین برنامه بازاریابی»، رویکرد مناسبی برای نوشتن برنامه های بازاریابی منطقی و مختصر را فراهم می کند. این کتاب با ارائه رویکردی جامع و گام به گام برای تدوین برنامه بازاریابی موثر، اطلاعات مربوط را به روشی مختصر و مناسب فراهم و اصول اساسی تدوین برنامه بازاریابی را ترسیم می کند و چارچوب غالب و در بر گیرنده اجزای اصلی برنامه را ارائه می نماید.
مشخصه بارز این کتاب، تاکید آن بر بازاریابی به عنوان فرایند مدیریت ارزش است. برنامه بازاریابی ارائه شده در این کتاب در سه بعد مدیریت ارزش مشارکت می کند؛ یعنی مدیریت ارزش مورد انتظار مشتری، مدیریت ارزش مورد انتظار همکار و مدیریت ارزش مورد انتظار شرکت و از این نظر، نه تنها به بخش های شرکت به مشتری مربوط است، بلکه به برنامه ریزی شرکت که چارچوبی برای اطمینان از موفقیت در بازار شبکه ای امروزی است، نیز ربط می یابد.
برنامه بازاریابی ارائه شده در این کتاب، از دیدگاه بازاریابی به عنوان روش کسب و کار اصلی یاد می کند که ابعاد کلیدی مدل تجاری شرکت را تعریف می کند. این دیدگاه | بازاریابی در رویکرد بین وظیفه ای کتاب نسبت به برنامه استراتژیک کسب و کار منعکس می گردد. کتاب «راهنمای کاربردی تدوین برنامه بازاریابی» به جای جدا در نظر گرفتن فعالیت های بازاریابی، رویکرد یکپارچه ای را برای نوشتن برنامه بازاریابی ارائه می کند که ابعاد فناوری، مالی، سازمانی و عملیاتی شرکت را در نظر می گیرد. این رویکرد، برنامه بازاریابی را ایجاد می کند که نه تنها برای بازاریابان بلکه برای کل سازمان اهمیت دارد.
کتاب حاضر، به سود مدیران همه شرکت هاست. این کتاب، برای شروع کار هر شرکتی و همچنین شرکت هایی که می خواهند محصولات پیشنهادی جدیدی را به بازار عرضه کنند، فرایند تدوین برنامه بازاریابی را ترسیم می کند. این کتاب، رویکردی ساختاری جهت عمل برای شرکت هایی با پورتفوی محصولات موجود ارائه می کند تا محصولات پیشنهادی خود و خطوط تولید را مدیریت نمایند. حتی اگر شرکت کوچکی را مدیریت می کنید که به دنبال رسمی کردن فرایند برنامه ریزی است، یا سرمایه گذاری مشترکی را شروع می کنید، یا شرکتی با رشد سریع که تلاش می کند تا سهامش در بورس اوراق بهادار عرضه عمومی داشته باشد را در نظر می گیرد و یا شرکت چند ملیتی بزرگی را اداره می کنید، می توانید امتیازات رقابتی را با تبدیل فرایند برنامه ریزی بازاریابی ارائه شده در این کتاب به سند استراتژیکی که از تصمیمات شما حمایت می کند و به اجتناب کردن از اشتباهات پرهزینه کمک می نماید، به دست آورید.
کتاب «راهنمای کاربردی تدوین برنامه بازاریابی» برای مدیرانی نوشته شده که با اصول مدیریت استراتژیک بازاریابی آشنا هستند و به دنبال برنامه های بازاریابی عمل محوری هستند که نتایج محسوسی به بار می آورند.